سخن روز: جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست

شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱


ایجاد تلفن اینترنتی داخلی در کشور

نوشته شده توسط Baran در تاریخ ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
منفیمثبت

معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: امکان سنجی ارایه تلفن اینترنتی در یکی از دانشگاه های صنعتی کشور در حال مطالعه است.

‘لطف الله سبوحی’افزود: پس از آماده سازی اصول اولیه این بستر ارتباطی و تصویب آن در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اجرا خواهد شد.

سبوحی گفت: در مصوبات ایجاد تلفن اینترنتی (VOIP ) شهری و بین شهری، بناست تا اپراتورهای جدید تعریف شود و نیز باید نحوه ارایه پروانه به اپراتورها بررسی می شود.

معاون صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خاطرنشان کرد هم اکنون تنها مکالمات بین المللی به صورت VOIP است و باید مکالمات شهری و بین شهری نیز به صورت VOIP در آید.

وی گفت: در این روش مکالمات بر بستر اینترنت و از طریق IP صورت می گیرد که در نهایت موجب کاهش هزینه های ارتباطی خواهد شد.

Share



پاسخ دهید

*

:) :( :o :? 8) :D :x :P :wink:


تبلیغات

   

آرشیو موضوعات

آمار سایت

  • تعداد مطالب: 2868
  • تعداد نظرات: 1238
  • بازديد امروز: 2003
  • بازديد ديروز: 13625
  • بازديد کل: 5106260
  • افراد آنلاين: 22 نفر
  • ورودی گوگل: 125


تبلیغات

  


نظرسنجی