سخن روز: آدمی ساخته افکار خویش است،فردا همان خواهد شد که امروز می اندیشیده است .

پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۱


مصرف لبنیات، ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد

نوشته شده توسط Baran در تاریخ ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
منفیمثبت

رییس شبکه کشوری تحقیقات پوکی استخوان گفت: با تغذیه مناسب و مصرف لبنیات و غذاهای حاوی کلسیم و ویتامین دی و همچنین ورزش می توان تا حد زیادی از بروز بیماری پوکی استخوان پیشگیری کرد.

محمد پژوهی’ به مناسبت روز جهانی پوکی استخوان – 28مهرماه – با اشاره به اینکه از برخی عوامل ایجادکننده پوکی استخوان مانند افزایش سن و عوامل ژنتیکی نمی توان پیشگیری کرد، افزود: اما با نخوردن نوشابه و عدم استعمال دخانیات می توان از ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری کرد.
وی توضیح داد پوکی استخوان، بیماری خاموشی است که تا زمانی که علامت ندهد فرد متوجه بروز بیماری نمی شود و مهم ترین علامت آن نیز شکستگی استخوان است.
پژوهی اظهار داشت: پوکی استخوان به معنای کاهش تراکم استخوان است به نحوی که موجب شکستگی استخوان می شود.
رییس شبکه کشوری تحقیقات پوکی استخوان خاطرنشان کرد در بیماری پوکی استخوان بسته به محل شکستگی استخوان، فرد دچار عوارض مختلفی می شود.
وی افزود: همه متخصصان رشته های مختلف علوم پزشکی به نوعی با بیماری پوکی استخوان سر و کار دارند بنابراین برای کنترل این بیماری باید گروهی از متخصصان مختلف از متخصصان اطفال تا متخصصان بیماری های دوران سالمندی، بایکدیگر کار کنند.

Share



پاسخ دهید

*

:) :( :o :? 8) :D :x :P :wink:


تبلیغات

   

آرشیو موضوعات

آمار سایت

  • تعداد مطالب: 2897
  • تعداد نظرات: 1271
  • بازديد امروز: 2405
  • بازديد ديروز: 22064
  • بازديد کل: 5199899
  • افراد آنلاين: 19 نفر
  • ورودی گوگل: 136


تبلیغات

  


نظرسنجی